Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

11/27/2011

Pay Per Klik Malaysia

laman web www.adsniaga.com 


Ini salah satu cara untuk kita dapat income melalui cara blog. Sama lebih kurang macam google adsense tapi version Malaysia. Senang sahaja caranya. Apa yang perlu anda adalah lama web, tidak kiralah yang percuma atau pun berbayar. Aku akan tunjukkan 4 langkah simple je macam mana buat korang dapat income daripada blog.

Langkah 1 : Register sebagai Publisher di www.adsniaga.com

Langkah 2 : Klik pada button Places (pemilihan bentuk fizikal iklan yang sesuai utk diletakkan dalam web anda).

Langkah 3 : Dapatkan code untuk placing di website anda. Copy code tu.

Langkah 4 : Paste dalam widget di blog anda. Habis...




Ni contoh-contoh iklan dari Adsniaga yang akan keluar di website/blog anda.








No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...