Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

11/13/2011

Vision Board


Just want to share apa yang pernah aku gunakan sebelum nie... YES! memang berkesan dan hingga ke hari nie aku masih melakukannya. "Vision Board" @ "7 list" - Feb'08 semasa tengah free2 aku tonton DVD The Secret sambil-sambil tu di tangan ada pen dan buku nota. Then aku buat list perkara-perkara yang aku idamkan tapi cuma 7 sahaja perkara yang aku terfikir pada masa tu. Antara perkara-perkara yang aku tulis dalam buku nota tu ; House, Luxury Car, Income more than RM7k per month, a very beautiful & nice wife, and more...

Sesiapa boleh practice kan cara nie. Dapatkan buku Vision Board kat mana-mana kedai buku, macam MPH kat SACC Mall Shah Alam ke. Harga dah lupalah. Buku nie boleh menjadi panduan cara-cara mengajar untuk kita visualize impian yg kita simpan selama nie. Ingat! Keep always think positive...

Next time aku upload vision board aku.. :)

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...