Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

12/13/2011

How To Make Things Happen (Instead of Waiting For Them To)



Sementara menunggu masa utk meeting, sempat juga aku Google " How To Make Things Happen

(Instead of Waiting For Them

To) ".

Banyak article dan contoh yg bila aku baca buat aku tersengeh sendiri. Ini kerana hampir kesemuanya pernah aku gunakan utk motivate diri sendiri dan aku pulak hampir lupa.. bukan lupa diri, hampir lupa yg dulu pernah aku hidup sempit, tersepit, sesak..

Zaman susah mmg segalanya aku salahkan.. kwn2, situasi, keputusan yg aku buat, tak lupa juga bos lama aku..haha.. termasuklah sapa2 shj yg ada dekat dgn aku. Zaman susah dulu mmg dpt rasa pergerakkan aku semuanya terbatas. Nak buat tu, nak buat nie.. x boleh..nak pegi sana sini x boleh, nak beli tu ini x boleh, hampir kesemuanya x boleh.. Then perkataan yg kerap aku gunakan - " kan best kalo aku dpt tu, dpt nie, jadi tu jadi nie.. Semua angan2..

Tapi nie aku nak share dgn kwn2. Everything u imagine is real tau!!!!!! Why I said that? Nothing impossible lah.. just the matter of time.. don't give up.. jgn kwn dgn org yg selalu condemn kan perkara yg kita nakkan. Kalau boleh influence kan dia.. if x boleh, tgglkan dia.. coz only u know what u want and only u can make it happen... Not others...

 Menarik article nie... 

via Blogaway Android

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...