Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

12/20/2011

Tetiba Pulak Teringin Makan Mexican Bun (Roti Boy)



Seingat aku last sekali aku makan roti nie tahun 2008. Kalau diikutkan hati memang tak nak makan benda2 maacam nie. Masa tu memang agak busy dengan kerja dan ternampak satu bakery shop. Kebanyakkan orang yang singgah ke kedai tu beli roti tu. So, aku try gak. Masa tu beli 2 ketul je. Makan dalam kereta dalam perjalanan nak jumpa client. Sebenarnya aku jenis bukan yang suka makan kat kedai sorang2. So aku tapau lah roti nie. Teeeruuusss suke.. Dalam sebulan, adalah dalam 3 ke 4 kali singgah beli bun tu.


Nak tau cara membuatnya, bolehlah ke site nie... 

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...