Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/18/2012

Bila Ben Ashaari tanya aku...



Ben: Apakah perkara yang paling membosankan anda bila dengar ESOK SEKOLAH ? 
Mengapa ?

Aku jawab: Bila aku dengar "Esok Sekolah" terus aku imagine muka cikgu yang perlu aku ngadap esok. Sebab homework yang dorang bagi langsung aku tak settle kan.
Masa tu dapat aku agak apa yang akan berlaku kat aku. Sama ada kena roti panjang (pembaris kayu 1 meter tuler) atau pun dipaksa berdiri tepi kelas yang ramai budak lain lalu lalang sambil siapkan homework tu dalam keadaan berdiri. Sekarang tak benci dah sebab takde homework lagi dah, hehe..



9 comments:

  1. ahaha same lah kite ..
    Btw dtg dari segmen yg same
    http://shayeaien.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  2. hi pka join segmen yang sama

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    tq :)

    ReplyDelete
  3. hahaha..mesti malas wat homework ni.

    ReplyDelete
  4. kenangan buat homework dah lame tak terjah diri aku melainkan assignment berserta lab report yang mencabar minda...

    http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  5. haha . saye selalu copypaste jela . tapi tyme stdy balik mmg sakit a. sebab tak berapa nak paham . hihi .

    follow sini n terbang dari segmen broben :) jom masuk umah saye :)

    http://muntotunggek.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete
  6. ramainye student kat sini..
    terasa diri ini tua plak :p

    http://juliajamaludin.blogspot.com/2012/03/bila-ben-ashaari-tanya-aku.html

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...