Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/13/2012

Blog Pilihan Hari Ini Part 7









Salam, hari ni aku nak buat review sket 3 blog yang aku singgah tadi. Ada banyak blog sebenarnya yang aku tengok-tenngok masa aku tunggu orang untuk meeting tadi. Tapi aku pilih 3 jelah. Yang lelain tu, esok-esok je. 

Blog-blog yang aku tengok ada banyak kategori macam personal, gossip artis, POLITIK dan lain-lain. Aku ngakulah yang jenis blog selalu aku jenguk lebih kepada politik. Ada sebab kenapa aku menjurus kepada politik. Senang citer, aku lebih suka dengar dan ambil tahu 2-2 belah pihak.  

Aku tak nak ler list kan blog politik sekarang. Nanti akan datang aku akan list kan 3 list blog-blog mengikut kategori. Blog yang aku suka jelah. Dah nama review nie dibuat oleh aku. So, kalau sesape tak suka, ade aku kesah??

Okay, dah.. Jom  check blog :

    - Aku suka header animation dia.

2) http://blogserius.blogspot.com/
    - Pasal artis pun ada gak aku tengok tapi tak serius macam blog tu.

3) http://www.lyssasecret.com/
    - Dia nie dah serius blog sepanjang masa. Pengisian blog dia bagus untuk blogger2 baru macam aku.


Okay dah, nak tidur.. Assalamualaikum.. adioss amigoss... berambuss dulu.




No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...