Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/10/2012

Blog Pilihan Hari Nie Part 4


Aku rasa kebanyakkan perempuan yang rajin update blog. Bila aku tengok tarikh diorg start ber blog memang dah lama. Yang lelaki pulak tak ramai. Mungkin sebok mencari rezeki @ makan gaji. Takde masa nak ngadap tiap2 masa. Tapi aku salute kat sorg nie. Ada yang rajin update blog macam bro Ben. Akulah tu, haha.. Padahal aku baru je start active kurang sebulan.Blog bro Ben boleh dikatakan sehari tak kurang 5 post yang dia buat. Dia yang aku salute. Di pengetahuan aku dia nie full-time blogger dan photographer. Betulkan aku kalo salah sebab maybe aku tak habis selongkar blog dia.

Okay,  Blog yang aku singgah hari nie semuanya comel2 belaka. Macam tuannya jugak (kot). Aku tak pandai nak buat ayat macam dorg dan tak reti nak buat entry macam dorg. Yelah, dorg tumbuk belacan kat dapur pun boleh dibuat entry kat blog dorg. Nie bukan ngejek, tapi pujian sebab idea korang banyak.

Sebenarnya slot untuk review 3 blog nie agak lari sebab aku cuma bagi 3 list blog tanpa ulasan. Buat masa nie aku tak nak buat apa2 ulasan lagi cuma nak tengok2 dan sharing dgn korang. Aku masih belajar dan kadang2 bila singgah kat blog dorg ade gak lah idea yang aku rembat. Macam yang aku kata awal2 tadi, aku nie bukannya terror macam blogger2 kat luar sana. Tapi aku percaya yang dorg awal2 pun macam aku jgak. Bak orang kata, nak berjaya kenalah ikut orang yang dah berjaya.

Here we go!


  1. http://www.nisakay.com/ 
  2. http://www.mirad-myrad.blogspot.com/
  3. http://sayepunyerciter.blogspot.com/
Dah. G lah tengok2 kat sana..


2 comments:

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...