Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/16/2012

Blog Showroom Car : drivethiscar


Blog nie baru lagi. Kawan aku punya, Harry. Dia nie knowledge banyak pasal bab-bab kereta lebih-lebih lagi kereta continental. Dia dulu ada workshop untuk kereta-kereta mewah. Dalam masa yang sama dia adalah bantu kawan-kawan dia yang ada kedai used car buat sale sket-sket. 

Buat secara online je tapi sebulan mesti ada paling kurang pun sebiji kereta mesti terjual. So dia buat blog lah. Dia kata nak masukkan sekali testimonial dan gambar-gambar client dia yang beli kereta. Ada kereta baru, recond, second pun ada gak. Buat masa nie tak banyak yang dia update sebab dia tengah susun-susun gambar kereta-kereta yang ada dalam stock garage dia. 

Korang sentiasalah jenguk-jenguk blog dia. Harga boleh bincang katanya. Yang mana document tak strong dia boleh advice lah macam mana janji buyer dapat gak kereta yang diidamkan. Contact terus dengan dia pun boleh. Tanya je kereta apa yang korang nak, then dia akan dapatkan jugak sebab dia nie banyak kawan-kawan yang ada showroom

Visit HERE
-xxx-



No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...