Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/14/2012

Foot Massage



Dulu memang aku nak sangat benda nie sbb mudah. Duduk je kat sofa, then hulur kaki kat atasnya dah boleh tidur. Bila bangun confirmed tak sakit kepala.

Tapi sekarang aku dah jarang guna. Dekat setengah tahun jugalah. Rasa risau pula nak guna balik sebab berhabuk sangat-sangat dan wayar dia macam ada kesan gigitan. Mana pulak datangnya mickey mouse kat store aku nie.

Hmm.. dah start dah.. Asal jumpa barang je nak buat citer. Snap je apa-apa nak post kat blog. Aku kan dah join club Blogger. So, kenalah buat macam nie. Kalau tak kena reject dari club. Yeke?Peduli hape aku...


Posted via Android

2 comments:

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...