Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/11/2012

Love this new song.

Actually aku baru je tengok movie "Midnight In Paris". Menarik tempat-tempat yang ada dalam movie tu. Intro nya pun dah tunjukkan tempat-tempat yang selalu orang pergi kat paris. Apa kaitan dengan Yuna (penyanyi Malaysia)? Owh, bila aku terdengar lagu Yuna nie (tajuknya Terukir di bintang) aku teringat tempat-tempat yang kat dalam movie "Midnight In Paris". Instrument, concept dan objective seriously very good combination like international made. Aku teringin nak dengar lagu Yuna yang ini dalam version English akan datang lah. Anybody or Yuna??


 
 

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...