Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/12/2012

Modifikasi kereta Honda Jazz 2008

Memang berdarah hidung tengok gambar-gambar body kit untuk Honda Jazz yang second edition. Macam-macam jenis ada. Tak tahu yang mana nak dipilih. Tapi mungkin senang nak buat pilihan sebab yang ada kat Malaysia bukannya semua jenis ada. Nak tak nak kenalah pilih yang mana ada di Malaysia sahaja.

Actually, kereta Honda Jazz GE8 nie wife aku dah guna. Itu memang kereta favorite dia. Kalau calar sket memang berbunyi kuat kereta dia tu. ngee...Gambar-gambar kat bawah nie aku ambil dari internet dan aku kumpulkan dulu masa nak buat pemilihan body kit mana yang sesuai.




















No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...