Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/26/2012

Nak Tahu Tak?


Korang tahu tak:
  1. Anggur boleh meletup kalau dipanaskan di dalam microwave.
  2. Kalau korang cium pasangan korang (yg muhrim), korang berdua mampu membakar 2.6 calories.
  3. Kos buat kapal Titanic sebanyak  USD 7 juta. Kos buat filem Titanic pula sebanyk USD 200 juta.
  4. Perkataan 'racecar' akan menjadi 'racecar' juga jika diterbalikkan.
  5. 2% penduduk dunia adalah mempunyai rambut berwarna merah yang original (bukan dye)
  6. India mempunyai lebih banyak handphone berbanding jamban.
  7. Orang yang lebih banyak gelak lebih sihat berbanding yang kurang gelak.
  8. Salad Mc D lebih menggemukkan berbanding burger McD.
  9. Albert Einstein tinggalkan isteri pertama dia semata-mata kerana sepupu dia.
  10. Macam finger print, tounge print juga berbeza.
  11. Bunyi 'roar' singa mampu didengari sejauh 5 batu. 
  12. Great Wall of China tidak dapat dilihat daripada langit (space).
  13. Korang boleh mati akibat terlebih minum kopi (overdose).
  14. Kat Singapore, korang tak boleh berbogel di rumah sendiri. Boleh kena tangkap dengan polis.
  15. Shakespeare  adalah orang yang pertama guna perkataan ( Yo momma, mother****, your mom is bla bla dan mcm2 carut lagi.
  16. Warna bulu beruang kutub bukannya putih tapi kaler clear.. transparent.
  17. Purata korang banyak habiskan masa satu setengah tahun sepanjang hidup dalam jamban.
  18. Alexander Graham Bell, pencipta telefon tak pernah call mak dia atau bapak dia atau bini dia sebab dia pekak dan bisu.
  19. Pencipta Adidas dan Puma adalah bersaudara dan juga seorang NAZI.
  20. Cuba nie: Masa korang minum order air dengn ambil 2 straw minuman. Semasa korang nak minum, masukkan satu straw ke dalam gelas dan lagi satu di luar gelas. Cuba sedut air tu.. Confirm tak dapat minum, hahaha...






No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...