Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/25/2012

Persepsi Orang Ramai : Hutang RM589 juta Tajudin dilupuskan

Salam,

Mungkin aku tak ikuti lama politik dan sebenarnya kurang sikit bab2 politik nie. Tapi aku allergic sikit dengan figure yang juta-juta ni. RM589 juta ?? Banyaknya... baca selanjutnya di sini.

Sorry if entry kali ni berbaur politik. Bila aku terbaca "Hutang RM589 juta Tajudin dilupuskan" terus bermain difikiran aku, duit siapakah itu? Ada kaitan dengan rakyat atau tidak? Aku daif sikit bab-bab macam ni. Cuba baca feedback yang diberikan oleh pembaca lain. Nak tergelak pun ada dan hampir kesemuanya make sense juga.



Click untuk besarkan




No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...