Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/29/2012

Sekali Mak Vampire Mengamuk Daaa...

Aku tak suka tengok cerita hantu. Lagi-lagi yang melayu sebabbbbb........ tak sukalahhhh.. bukan takut. Tapi yang ni aku suka sebab aku terpengaruh dengn orang keliling aku yang majority asyik bercerita pasal cerita ni. Cerita yang sebelum ni, aku cuma tengok kat astro je ngan download,hehe.. Yang nie, tak tau lagi.. sebab lama sangat nak tunggu.. Maybe tengok kat panggung kot sebab wife dah warning awal-awal kena tengok ngan dia.. Baru leh download ke hape..




No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...