Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/23/2012

Sharing is caring, but oversharing is scaring.


Semua orang ada Facebook, ada Twitter, ada Foursquare dan macam2 lagi kan?? Korang suka update status korang tengah buat apa, tengah makan apa, marah kat sape dan macam2 lagi kan?? Tak tertinggal juga korang suka update kat mana korang berada kan??

Dari social network tu korang akan ada secret admire lah, new friend lah, new follower lah dan yang paling suker si STALKER. Korang tau tak perkara nie boleh mendatangkan keburukan secara tak langsung. Kepada yang perasan cun, jelita dan macam artis siap sedialah dengan protection untuk diri sendiri dan termasuklah insurance. Nak beli insurance contact kawan baik aku nie, Encik Affa. Affa, dua puloh persennnnnn..... haha..

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...