Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

3/09/2012

She's Gone..



Last month aku terserempak dengan bekas kereta aku di Glenmerrie, Shah Alam. Nampak memang takde apa-apa pun perubahan yang dibuat oleh owner baru. Everything same je. Gambar kat atas tu gambar awal masa beli. Gambar yang kat bawah nie selepas tukar rupe sket.


Mula-mula owner baru tu driving kat belakang aku. Dia bawak slow maybe sebab dia tengok plate number kete tu sama ngan kete yang aku bawak hari tu. Aku bagi laluan biar dia potong tapi tak potong2 gak. Then aku slow baru dia potong.  Sayu je aku tengok.. Banyak pengalaman dengan kete tu. .




No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...