Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

4/30/2012

Hari Jadi Singkat Bila Bz

Macam mana tu? Bukan ke sehari ada 24jam. Tak lebih dan tak kurang dan tak mungkin. Cuma perasaan aku dan sesiapa saje yang rasa mcm tu. Bila ada sesuatu perkara atau kerja yang kita enjoy utk kerjakan mmg takkan perasan masa pantas berlalu. Tapi bila kemalasan melanda dan kerja macam kena paksa memang terasa lambat je masa berlalu. Masa tu muka kita pun dah ngalahkan singa. Kalau ada je perkara yang tak kena memang boleh cepat melenting. Bagi pompuan pulak bila 'moon come over' memang asyik nak carik pasal. Tak pasal2 orang keliling jadi mangsa keadaan.

Aku baru menghabiskan masa lebih kurang 2 jam setengah dengan buat design logo baru utk satu koperasi yang baru ditubuhkan. Dengar citer koperasi nie membawa visi dan misi yang tersangat menarik sebab aku dah dengar sikit je. Nanti akan dtg aku citer lg lanjut bila aku dh dengar detail.

Dah, aku nak pegi cuci mata jap ngan ngeteh. Ngeeee....


No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...