Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

4/24/2012

Kelab Warga Emas Sec 24 Shah Alam


Hari nie aku meeting sebagai Ahli Lembaga Koperasi WICC di Dewan Warisan Kelab Warga Emas di seksyen 24 Shah Alam, Selangor.

Koperasi WICC bermaksud World Islamic Chamber of Commerce. Bukan khas untuk warga emas tapi warga emas boleh join. Takde masalah.. Aku berminat untuk menyertai bersama dengan kawan2 dalam koperasi ni sebab bila aku faham dengan misi dan visi koperasi WICC nie. Kalau korang dengar secara menyeluruh memang boleh buat korang meremanglah bila dikaitkan dgn keadaan zaman kita sekarang.

Aku tak nak explain lagi sebab aku masih baru dalam mengenal secara menyeluruh koperasi WICC nie. InsyaAllah akan datang aku akan explain detail.

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...