Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

4/06/2012

"Segmen: Jom Berkawan by Eifa"

Lagi satu segmen cara hidup berjiran di dunia blog. Sila Tekan banner untuk maklumat lanjut dan jangan lupa subscribe/ follow blog "ezzardesire".


Pengenalan untuk blog "ezzardesire"
Nickname: ezzardruzlan 
Boleh follow twitter beliau.

Usia blog "ezzardesire" tak sampai setahun, baru dalam 5 bulan saje. Tapi usia "ezzardruzlan" dah tua.

Tujuan blog "ezzardesire" dihasilkan adalah untuk berkongsi cerita saje. Cerita yang macam mana? Macam-macam lah.. motivasi, aktiviti, idea, info, cerita yang menarik dan cerita tak menarik.
Terima kasih sebab menjadi follower dan insyaAllah aku akan follow korang jugak jika cerita korang best2. Tak delah, aku tak kesah asalkan wujud harmoni dalam berjiran dunia blog.
Sekian, wassalam...


9 comments:

  1. Thank sbb join segmen Eifa..
    nnt rajin2 lh blokwalking kt bloglist yg join segmen nie..
    makin byk BW,,makin byk kwan..
    wee.. thanks..:D

    ReplyDelete
  2. Thank sbb join segmen Eifa..
    nnt rajin2 lh blokwalking kt bloglist yg join segmen nie..
    makin byk BW,,makin byk kwan..
    wee.. thanks..:D

    ReplyDelete
  3. Singgah sini dari segmen yg sama ! Jemput singgah belog ^^ .

    http://cappuccinochocolate.blogspot.com/2012/04/segmen-jom-berkawan-by-iefa.html

    ReplyDelete
  4. datang sini dari segmen yang sama.

    salam perkenalan ! ^^

    ReplyDelete
  5. Singgah sini dr segmen yg sme :)

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...