Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

4/24/2012

Setia Menanti Sisa


Aku memang lemah bila tengok kucing yang buat muka dan asyik pandang je bila aku tengah makan. Macam nak suruh mamak bagi satu pinggan kosong je share makanan aku.

Kejadian ini berlaku di restoran rafi bistro sec 13 shah alam tengahari tadi. Memang rezeki kucing tu bila aku cair dengan mukanya yang sebegitu...

2 comments:

  1. same lah sy pun tak sanggup tgk kucing yg tgh dok tunggu saki baki makanan huhu time tgh makan tu saya potong separuh dr ikan sy and bagi kat kucing tu.... org kanan kiri pandang... lantak lah diorang...

    ReplyDelete
  2. @Nadhira Izzati hehe.. ha'ah, pi lantak ape orang nak kata.

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...