Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

5/19/2012

Apa yang aku buat Dengan InstaGram


Sejak aku download application Instagram kat android phone aku macam2 gambar habih aku kerjakan. Terasalah jadi macam photographer professional sebab effect nyer yang cun lah. Lupa terus aku kat DSLR yang mungkin dah berhabok. Mana tak nyer, handphone memang senantiasa aku bawak kemana2. Apa lagi, yang mana aku rasa menarik terus aku snap sane snap sini.. Best gak this apps. Kat bawah nie sedikitlah images2 yang aku sempat kasi korang tengok. Lelain tak yah lah sebab terlalu banyaklah.. Tak sedar lak dah terlalu banyak pictures yang aku ambik dan edit guna InstaGram.







































No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...