Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

5/01/2012

BEN ASHAARI : MAY 2012


Aku kerap gak singgah blog bro Ben nie. Sehari memang tak kurang 8 kali post dia buat. aku tak serajin beliau. Even sometimes aku boleh update blog dari HTC phone aku. Bila nak post je takde idea, so terbantut ler..
Aku nak join Bloglist Bro Ben sebab nak ramai orang tahu aku ada blog, heheh.. dan juga jadi kawan aku. Lagi ramai kawan lagi best lagi banyak idea lagi banyak info sebab most of the blogger cerita pasal info dan pengalaman dorang. Aku suke..

4 comments:

  1. miss z singgah sini dari blog BA http://misszberceloteh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hi.. pka join jugak.
    jemput singgah blog pka tauuu..

    http://pkaemerald.blogspot.com/2012/05/ben-ashaari-may-2012.html

    terima kasih..! :)

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...