Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

5/16/2012

Lamborghini Gallardo crash


Nak guna kereta mahal make sure duit yang ada dalam poket hanya 1/3 digunakan untuk bayar kereta mahal tu. Kalau jadi apa2 dah tak pening kepala. Kes macam dalam video tu, sure dia baru je dapat pegang kereta tu. Tak pun, apabila hati dah menguasai akal fikiran itulah yang jadi. Apa2 pun, takziah...

2 comments:

  1. Ini ada lesen ke takde lesen nih

    ReplyDelete
  2. Tak ler tengok video..berukband slow...
    Of course orang yang pakai kereta mahal ni banyak duit...

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...