Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

5/01/2012

SEGMENT: SERIOUS FOLLOW BACK


Aku mengaku tujuan aku buat segment ni adalah untuk ramaikan pengunjung dan follower ke blog aku sebab bila makin ramai yang kunjungi dan following blog aku semakin rajin pulak aku nak update post dan tetiba idea untuk buat entry memang senantiasa ada. Jadi betullah aku kata "You Inspired Me".

Segment ni tidaklah membebankan wahai bro Amer dan aku tabik spring kat bro Amer sebab dia memang rajin. Tak pernah aku buat segment2 macam dia ni. Bro Amer memang banyak idea dan sangat creative dalam membuat segment2 berunsur jejak kasih ni, haha.. Objective nya adalah untuk eratkan silaturrahim.. Syabas Amer!

Recommended Blog:
MOHKEMBARA - Cerita Real Sejarah dan Kembara yang best!
Baru dalam sebulan aku ikuti blog akak ni dan seronok pula bila tengok gambar2 traveling dia di negara asing.  Ada pulak tu sejarah yang selama ni aku ingat macam tu, tapi rupa2nya macam nie. 

Anyway.. Thanks Bro Amer.

---***---

38 comments:

  1. Assalamualaikum Ezzard,

    Apa benda Follow Me Back ni? Nanti-nanti akak usyar.
    Ohh tima kasih promo blog akak, terharunya!
    Ezzard nak apa2 dr Turki? Bukan rasuah, memang suka nak bagi kat Adik ni. Nak ajak ke romah, takde org lelaki kat romah!

    ReplyDelete
  2. @MOH KEMBARA Hahaha, apelah akak nie. Adeke rasuah katenyer. Saya tak tau nak ape lah kak. Akak beri saya menerima.hehe..

    ReplyDelete
  3. my email add: ezzardroslan@gmail.com

    ReplyDelete
  4. ezzard , trima kasih sudi join

    sudah follow blog ni

    ReplyDelete
  5. salam saya dtg singgah..dtg dri segmen same..serius dah follow..hikhik,,jmput ke http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html thanx:)

    ReplyDelete
  6. hi , sudah follow blog ini :) follow back yee ^^
    dari segmen yang sama ...

    http://akubencihitam.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  7. slm, singgah dari segmen yg sama.. sy serious follow awk.. awk ??
    if da follow tinggalkan komen di entry segmen sy :

    http://norumara.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan..icumm dari segmen yg sama..serius follow sini..serius follow icumm balik ye dekat sini ^^

    http://icumm-icum.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  9. Sya dtg cnie . Serius Follow Back =)
    http://eyda-nur.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  10. from segmen yg sme..
    follow me back k..TQ
    http://fizzpengurusanpakk.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  11. dah lame follow sini..dtg dri segmen yg same

    ReplyDelete
  12. Singgah dari segmen sama
    Wanieys follow sini
    Awak serious follow back keyh
    Salam perkenalan

    http://winkwinkwinky.blogspot.com/2012/04/segmen-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  13. umi dari sgmen yg sama..visit n follow here..

    http://mylove-norazumi.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  14. jal dtg dari segmen yg sama. done follow u, n follow me back http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  15. Dari segmen yg same
    done follow awak :)
    jom singgah and follow blog saya :)
    http://eydawoit.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html?zx=e884ccb798a836bf

    ReplyDelete
  16. hi ! datang dari segmen yang saamaaa . anddd followw ^^ salam kenal and do visit me back ya :)
    http://bungajauh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  17. http://seyra-zainal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    serious follow sini.

    ReplyDelete
  18. dr segmen sama...follow sini...follow me back k..TQ in advance :)

    http://alynnnyzaa.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  19. Mekaseh semua... insyaAllah nanti aku follow yang mana follow aku.. :D

    ReplyDelete
  20. follower name : ieraassyiera.blogspot.com

    serius follow sini :)
    serius follow back ya :)

    --> http://ieraassyiera.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  21. hye awak . sya dengan serious datang sini . serious follow awak

    :) salam kenal .

    http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  22. Salam singgah dari segmen yg sama..Sudah follow cnie..Follow me back..salam perkenalan..=)

    http://ifahshhily.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  23. salam..
    saya serious follow awak
    http://cutelikebee.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  24. Daripada segment yang sama..done Follow blog anda :)

    http://www.epilogmizsayuri.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  25. Mekaseh sekali lagi untuk yg follow aku.. nanti aku follow back yg dah follow aku..

    ReplyDelete
  26. singgah dari segmen yang sama , folow blog ini . jom folow back :)

    http://lifedearstory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  27. as-salam..
    datang dari segment yang sama. follow sini ye?

    http://lovestory313.blogspot.com
    @
    http://syiedalikes.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html


    syieda,

    ReplyDelete
  28. Salam kenalan .
    Done follow u , from the same segment .. =)
    Follow me back . Perhaps ..
    http://lovoiustory.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  29. salam..singgah bw sini..dri segmen same..serius dah follow..hikhik..jom2 singgah sini pulak http://akmaluv90.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html maseh(^_^)

    ReplyDelete
  30. Kompom serius!!
    dah follow dah blog ne..
    meh ke blog miss z pula...

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    dah join segmen miss z tak?
    kalau belum meh join

    http://misszberceloteh.blogspot.com/2012/05/segmen-up-follower-tambah-kenalan.html

    ReplyDelete
  31. dh follow :)

    http://azzafdzal.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.

    ReplyDelete
  32. done follow;)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/05/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  33. seriesly done follow. 124. ;)

    http://farizafairuz.blogspot.com/2012/04/segment-serious-follow-back.html

    ReplyDelete
  34. singgah dari segmen yg sama
    done follow u
    http://aiendaksempoi.blogspot.com/2012/05/serious-follow-back-klik-sebab-saia.html#comment-form

    ReplyDelete
  35. datang dari segmen en amer
    follow me back,ok

    ReplyDelete
  36. kepada empunya blog. boleh tolong empunya blog kira jumlah comment dalam entry segment ni tak?

    komen yang dikira adalah
    Dari segment yang sama. Sudah follow blog ini. Sila follow balik. (sertakan link segment)
    (Asalkan ada ayat "Dari segment yang sama", "Follow Blog ini" dan link segment
    anda)
    ataupun ada ayat follow blog ini.

    Dah kira ? sila hantar dengan comment ke entry ini
    http://amercorner.blogspot.com/2012/05/pemenang-top-referral-segment-serious.html

    last menghantar adalah 5.june. Jika semua peserta sudah menghantar before 5.june. Maka saya akan umumkan peserta sporting dengan cepatnye.
    :D saya sedang mencari peserta sporting ni :D

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...