Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

5/19/2012

Sticker Apa Yang Korang Tampal Kat Kereta Korang?




Macam-macam sticker aku nampak kat kereta masing-masing. Ada McD lah, Adidas lah, Nike lah dan banyaaaaaaaaaak lagi. Bagus betul lah korang sebab dengan free2 je korang buat advertising untuk jenama2 tu. Kalau kita tengok sticker2 yang ada kat taxi, bus, monorail dan LRT semua tu sticker2 advertisement yang perlu dibayar oleh syarikat yang keluarkan jenama atau produk tersebut.

Kalau diperhatikan kat kereta aku cuma ada sticker pass untuk masuk je, masuk parking bangunan government, masuk parking lot kat office dan masuk kawasan rumah. Lelain xde, just plain je.

hmm.... Kalau korang masing2 ada kereta, ada motor dan nak buat side income dalam RM200, RM300 dan lebih okaylah jugak dapat cover minyak sebulan, tol ke , bil2 telepon ke... kan? Aku nak carilah.. Kalo sesapa ada dengar ke nampak ke..bgtaulah...

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...