Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

6/18/2012

Oldies Songs


Salam,
Lama rasanya tak update blog. Semakin kurang dah traffic kat blog nie. Nak update kali nie suddenly terfikir pasal lagu2 oldies yang memang dah jadi favorite aku sejak umur 19 tahun. Lagu oldies yang pertama kali aku dengar "Knock Three Times". Sapa yang nyanyi pun aku tak ingat. Google lah sendiri.

Ramai kawan2 aku pun turut terpengaruh dengan oldies bila setiap kali dorang naik kete dgn aku sure aku pasang CD oldies atau pun radio Lite and Easy.

Okay dah.. takde modal nak post..ngeeee...

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...