Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

8/25/2012

Segment: Rakan Blog Baru Anda!

Salam,
Kali ni aku nak buat contest. Ini first time aku buat contest. Harap-harap ada sambutanlah sebab contest nie senang sangat-sangat. Kalau tak ada sambutan, tak mengapalah sebab ramai lagi tak kenal dengan aku.


Syarat-syaratnya ialah:

  1. Warga negara Malaysia.
  2. Buat satu entry di blog anda dengan tajuk "Rakan Baru Anda!".
  3. Komen lah apa2 pasal blog aku nie. Asalkan semuanya membangun untuk aku. (Tak harus pun)
  4. Letakkan header di atas di entry korang.
  5. Follow blog ezzardesire.blogspot.com (Harus ye)
  6. Follow twitter aku. (Tak harus pun)
  7. Senaraikan 2 orang rakan blog korang yang korang rapat. Lebih pun tak apa.
  8. Tinggalkan link entry blog anda  "Segment: Rakan Blog Baru Anda!" di ruangan komen di bawah nie yer.
  9. Segment ini akan ditutup pada 04 November 2012.


Pemenang akan dinilai secara traffic terbanyak untuk ke entry aku nie. Maknanya bila aku search google "Rakan Baru Anda!" dan 5 blog teratas akan dipilih sebagai pemenang ye. Jadi, akan ramai juri nanti boleh check. Tiada penipuan..

5 Pemenang akan dapat:

  1. 1 Stiker pelekat WICC sila rujuk sini untuk sample stiker. Baca lanjut pasal WICC.
  2. Percuma daftar sebagai ahli seumur hidup untuk koperasi KOWICC. Jika tidak kena bayar RM25.
  3. 1 design untuk banner/ header blog korang. (aku yg design. So, gambar ke apa ke nak letak nanti bincang).
  4. Elaun sebagai ahli koperasi KOWICC RM1 setiap bulan terus ke akaun bank selagi jadi ahli. Sikit?? Tak apa lah kalo tak nak.
Kepada yang join Segment nie aku akan letakkan url blog korang kat satu   "Senarai Blog Rakan ezzardesire" kat blog aku nie. Kalau ada pertanyaan boleh ajukan terus ke:
Twitter: @ezzardruzlan
YM: ezzardesign@yahoo.com
Kat Chat tepi tu pun boleh ... tp lmbt sket lah.



12 comments:

  1. salam..ikut serta.. http://iznawzi.blogspot.com/2012/08/rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete
  2. salam, join :) http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/08/rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete
  3. http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/08/rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete
  4. join

    http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/08/rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete
  5. salam, join juga http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/08/rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete
  6. salam, join http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/08/rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete
  7. salam, join http://riangriaremaja.blogspot.com/2012/08/rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete
  8. wahhh gempak gler hadiah nie...:) nnt da masa ikaa join k,

    ReplyDelete
  9. Wah cun! Dah join.. :)

    http://anirahazuri.blogspot.com/2012/08/contest-rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete
  10. da join jugakkk

    http://zafikstory.blogspot.com/2012/08/segmenrakan-baru-anda-oleh-ezzardesire.html

    ReplyDelete
  11. http://haziyatulnajihah.blogspot.com/2012/08/rakan-baru-anda.html

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...