Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

9/18/2012

Apa guna handphone makin canggih tapi battery life makin pendek!

Tak payah bercakap pasal handphone baru ke, canggih ke, cantik ke kalau masih takde improvement pada jangka hayat bateri nyerr.. Letih nak ngangkut charger dan melilau carik plug untuk charge. Pastu kena lepak lelama dalam kereta sebab tunggu battery handphone penuh. Mesti ramai yang pernah lalui situasi ni kan?



Kalau nak guna handphone yang super canggih nie kena ada backup phone. So kenalah usung lagi satu phone. pocket penuh dgn gadget, payah nak berjalan.. makin lama nak berjalan pun dah macam robot.

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...