Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

9/12/2012

Pantasnya masa berlalu...

Macam2 difikirkan bila keadaan sunyi dan kebanyakkannya berkenaan perkara yg dah berlalu. Kalau kita perasan, perkara yang kita masih ingat dan clear view nya adalah perkara yang pahit.. majoriti! Kenapa? Emosi sebenarnya mempengaruhi ingatan. Sebab itu kita kerap diingatkan supaya sentiasa tidak menyakitkan org lain. Dan bila kita diuji, sebenarnya Allah nak kita ingat sampai bila2. Maybe pd masa tu kita fikir takde sebab apa2 satu perkara tu jadi. Sebenarnya apa yang berlaku pada kita hari ni kesemuanya bersangkut paut dgn masa akan dtg. Wallahualam..

Published with Blogger-droid v2.0.9

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...