Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

9/15/2012

Siapa ezzardesire?



Haha, hari ni masa berborak dgn member, ada satu cerita yang agak membanggakan. Dia bagitahu aku baru baru ni dia pergi open house sorg kenalan dia, dia ada gunakan laptop kenalan dia tu. Pastu dia ternampak "ezzardesire". Maknanya kenalan dia selalu gak lah selongkar blog ezzardesire ni. Fuh! Kembang sekejap..hehe.. even aku ni baru je berjinak dgn dunia blogging ni aku dh ada peminat rupanya. Maybe sebab content drama @ filem je kot.. tu yg aku kata kembang sekejap. Ngeeeeee.... Saje merepek sementara hilangkan penat lelah lepas layan tetamu open house kat kampung ni.

Sekian...



Posted via HTC android

1 comment:

  1. U dah terkenal bro....ahaks.
    Best dapat rasa perasaan sebegini....

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...