Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

10/28/2012

Cawan sejam



Awal pg jam 7am suasana di kampung Trolak Utara dah macam suasana di Subang Perdana jam 8.30am

Boleh dikatakan setiap yang datang akan bersalaman hampir semua customer kat kedai kopi ni. Peramah betul. Jarang jumpa suasana mcm ni di bandar.

Apa yang ketara, peniaga di kampung ni kebanyakkannya tujuan utama berniaga sebab hobi, nak habiskan masa. Untung rugi tolak tepi..Berbeza dgn peniaga di bandar yg berniaga tujuan utama nak cari income, side income, income lebih. Jadi quality dah diketepikan.

Yang samanya pulak ialah order secawan, duduk berjam jam..

Ni cuma pendapat peribadi. Tak setuju, komen je. Dah, aku nak minum dulu..

~Posted via HTC Android ~

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...