Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

10/14/2012

Charges RM8 setahun tanpa diberitahu!



Salam, cuma nak berkongsi. Selalunya bila guna kad ATM Maybank ni adalah utk withdrawal cash sajekan. Jarang kita guna utk swipe dan dah jadi mcm kebiasaan apabila keterangan secara terperinci tidak diberikan oleh kakitangan pekerja bank tersebut.

Tahukah korang sama ada korang guna @ tidak  kad ATM maybank mcm credit card tu (swipe kat machine credit card) akan di charge rm8 setahun secara default. Maknanya telah siap sedia di charge setiap tahun. Just imagine kalau sejuta org guna kad tu tp x pernah gunakan fungsi debit visa master  tu buta2 bank dpt rm8juta setahun. So, pi disable kan charges tu kat bank melainkan kalau korg nak sedekah.. better g sedekah kat anak yatim..apedaa...

: : Posted via HTC Android : :

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...