Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

10/17/2012

"Segmen Miz Ruha | Lesen"


Cik nie nak tahu apa yang dah aku buat dengan lesen aku.. So aku ceritakan yang mana aku paling ingat dan takkan lupa dan boleh diceritakan kat jiran-jiran..

Ceritanya bermula begini....
Ada lesen kete ngan motor je. Takde lesen kapal terbang, kapal laut, kapal selam dan kapal korek. Pernah bawak kereta dengan keadaan lesen mati selama 6 bulan. Sedar lesen mati sebab masa tu nak tukar wallet baru. Baru-baru ni jadi lagi tapi tak lama, lesen dah mati 4 minggu yang lalu. Perasan sebab pakcik polis bagitau masa roadblock kat Subang. Makaseh.. :)
Tammat...

Berminat nak join silalah klik banner di atas...




14 comments:

  1. kena buat reminder pasal tarikh mati lesen lepas ni...
    sibuk sangat ni sampai lupa nak check tarikh lesen mati... ^_^


    thanks join... ^_^

    ReplyDelete
  2. bz sgt lettew sampai x perasan

    dari segmen yg same jgk
    http://eyzafye.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    ReplyDelete
  3. lg 6 bln ckop setahun..hihi

    dr segmen sma..
    http://cikzaniff.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    ReplyDelete
  4. kan jpj dah buat tarikh lahir sebagai tarikh lesen mati... pasni klu tak ingat tarikh lahir tau tau lah ekekekek
    eh!! saya dtg dari segmen yg sama...
    http://www.silenceblogz.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. JPJ baru buat or last this year kalau tak silap. Yg terlupa tu dah berzaman dah.. haha..

      Delete
    2. eheheh... tolong ucap terima kasih kat polis tu sbb dia tolong bagitau lesen ko dah mati..klu tak sampai bila pon lupa kan? ekekeke

      Delete
  5. Tahniah dapat lesen memandu http://kate-na.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    ReplyDelete
  6. Jgn lupa renew lesen ya...sekarang peraturan makin ketat!

    http://kelip-kelipancontest.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruhalesen.html

    ReplyDelete
  7. JPJ dh permudahkan.. Harap2 lepas ni tak lupa lagi..

    Dari segmen sama..
    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen.html

    ReplyDelete
  8. wahhh..parah ni..kena buat reminder ni :)

    follow sini dari semgen sama :)
    http://www.mksyahir.com/2012/10/segmen-miz-ruha-lesen-versi-typo-friday.html

    ReplyDelete
  9. tak pasan lesen mati tu memang perkara bese kot.. huu

    ReplyDelete

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...