Pages

Follow me on Instagram : ezzardster

1/24/2013

Ber blog di mana sahaja.

Memandangkan aktiviti harian aku semakin meningkat sebuk jadi masa untuk meng update senantiasa blog ni akan terhad. Nampak gayanya aku akan lebih memasukkan post2 yg berlaku di sekeliling aku dan apa yg aku rasa nak share sahaja. Nak drama ke movie ke, atau dah bertimbun kat Google.
Lagi satu, kalau terasa dgn apa yg aku post kan dlm blog ni, aku dah bagi tau awal. Kong nak share ke, nak ambil ke, nak copy ke aku izinkan. Cuma atas tanggungjawab masing2. Segala pendapat yg aku letak dlm blog ni adalah pendapat diri aku sendiri.
Most of the time aku akan update blog melalui handphone je.

No comments:

Post a Comment

TQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...